[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صينية البطاطس بالدجاج بالفرن روووووووووووووعة و لذييييييييييذة
بسم الله نبدأ
[b] المقادير[b][b]
[b]4 بطاطس كبيرة مقطعة شرائح بسمك 3 مم تقريبا
[center]2 طماطم متوسطة مقطعه شرائح
1 بصله كبيرة مقطعة شرائح
1 فلفل رومي أخر مقطع شرائح + 1 فلفل أخضر حار حسب الرغبة
2 ملعقة كبيرة زيت
ملح + فلفل أسود + بهارات + بابريكا
1 ملعقة صلصة طماطم
2 طماطم كبيرة معصورة بالخلاط
2 فص ثوم مفروم 1 دجاجة (1 كيلو جم) مقطعه أرباع أو حسب الرغبه مغسوله جيدااااااا
نحضر الخضار كله شرائح
[b]الطريقة
[/b][/b][/b][/b][/b]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البطاطس و البصل معا و نضيف عليهم الملح و الفلفل الأسود و البهارات و نقلبه كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نرص في القالب شريحة بطاطس ثم البصل ثم بطاطس ثم الطماطم ثم البطاطس ثم
الفلفل و تكرر العملية حتي الانتهاء من رص جميع الخضار زي الصورة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صينية البطاطس بالدجاج بالفرن روووووووووووووعة و لذييييييييييذة
بسم الله نبدأ
[b] المقادير[b][b]
[b]4 بطاطس كبيرة مقطعة شرائح بسمك 3 مم تقريبا
[center]2 طماطم متوسطة مقطعه شرائح
1 بصله كبيرة مقطعة شرائح
1 فلفل رومي أخر مقطع شرائح + 1 فلفل أخضر حار حسب الرغبة
2 ملعقة كبيرة زيت
ملح + فلفل أسود + بهارات + بابريكا
1 ملعقة صلصة طماطم
2 طماطم كبيرة معصورة بالخلاط
2 فص ثوم مفروم 1 دجاجة (1 كيلو جم) مقطعه أرباع أو حسب الرغبه مغسوله جيدااااااا
نحضر الخضار كله شرائح
[b]الطريقة
[/b][/b][/b][/b][/b]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البطاطس و البصل معا و نضيف عليهم الملح و الفلفل الأسود و البهارات و نقلبه كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نرص في القالب شريحة بطاطس ثم البصل ثم بطاطس ثم الطماطم ثم البطاطس ثم
الفلفل و تكرر العملية حتي الانتهاء من رص جميع الخضار زي الصورة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[b]نرش السطح بالزيت
[/b]
[b]ثم نخلط الطماطم و الثوم بالخلاط و تصب فوق البطاطس و نضع الفلفل الحار صحيح
مش عارفة ليه طالعة صورة عصير الطماطم فاتح قوي كده ليه؟[/b]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نتبل الدجاج بالملح و الفلفل الاسود و البهارات و نضعها فوق البطاطس و ندهن سطح الدجاج بالبابريكا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نغطي القالب بالقصدير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[size=24ثم نتبل الدجاج بالملح و الفلفل الاسود و البهارات و نضعها فوق البطاطس و ندهن سطح الدجاج بالبابريكا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نغطي القالب بالقصدير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ندخله الفرن الساخن مسبقا علي حرارة متوسطة لمدة 3/4 ساعة
ثم نطلعها و نشيل القصدير عنها و ندهن سطح الدجاج بالصلصة
[/size]ثم نطلعها و نشيل القصدير عنها و ندهن سطح الدجاج بالصلصة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نرجعها الفرن لتتحمر كويس لمدة 3/4 ساعة أخري
و دي بعد النضج و تحمير الدجاج
و دي بعد النضج و تحمير الدجاج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[/center]