./ بسم الله الرحمن الرحيم
هقدم لكم الكبوسه لانها خليط بين الكيكه والبسبوسه
المقااااااااااااااااااااااااااااااااااااادير)ر)
كوب دقيق .. / كوب سكر عادي ابيض ../ كوب حليب سائل
كوب سميد ( بتاع البسبوسة , دقيق السميد)..
3 بيضـــــــــــات
ملعقه صغيرة بيكنغ باودر
ملعقه صغيرة فانيلا
1_ اخلطي المواد الجافه مع بعض (( السميده والدقيق مع البيكنغ باودر))...
2_ اضيفي الزيــــــت والحليـــــب على خليط السميده والدقيق والبيكنغ باودر (خطوة رقم 1 )
3_ اخلطي في الخلاط البيض والسكر والفانيلا ..
4_ وبالاخر نضيف خليط البيض والسكر والفانيلا بالتدريج على الدقيق والسميد..(خطوة رقم 3)
وبعدين نسكب الخليط في صينيه مدهونة بزيت ودقيق
ونسكب الخليط
وتخبز في الفرن على نار متوسطة ..
لما تشوفي الحواف بدأت تاخد لون بني فاتح
نزليها وحمريها على الشواية
**
**
**
**
ونخرجها من الفرن
ونسقيها بالشراب البارد وهى ساخنه
حتى تتشربه ويديها طعم معسله وطريه
هقدم لكم الكبوسه لانها خليط بين الكيكه والبسبوسه
المقااااااااااااااااااااااااااااااااااااادير)ر)
كوب دقيق .. / كوب سكر عادي ابيض ../ كوب حليب سائل
كوب سميد ( بتاع البسبوسة , دقيق السميد)..
3 بيضـــــــــــات
ملعقه صغيرة بيكنغ باودر
ملعقه صغيرة فانيلا
1_ اخلطي المواد الجافه مع بعض (( السميده والدقيق مع البيكنغ باودر))...
2_ اضيفي الزيــــــت والحليـــــب على خليط السميده والدقيق والبيكنغ باودر (خطوة رقم 1 )
3_ اخلطي في الخلاط البيض والسكر والفانيلا ..
4_ وبالاخر نضيف خليط البيض والسكر والفانيلا بالتدريج على الدقيق والسميد..(خطوة رقم 3)
وبعدين نسكب الخليط في صينيه مدهونة بزيت ودقيق
ونسكب الخليط
وتخبز في الفرن على نار متوسطة ..
لما تشوفي الحواف بدأت تاخد لون بني فاتح
نزليها وحمريها على الشواية
**
**
**
**
ونخرجها من الفرن
ونسقيها بالشراب البارد وهى ساخنه
حتى تتشربه ويديها طعم معسله وطريه