اول حاجه اسلق 2كيلو بطاطا
وبعد ماتتسلق تسيبيها تبرد وبعدين تقشريها
وبعدين تهرسيها بالشوكه حتي تتاكدي انها ناعمه اوي وهي لوانت سلقتى البطاطا كويس هتبقه
سهله معاك في الهرس
وبضيف عليها بقيه المقادير دي
وهي طبعا:2كوب حليب و نصف كوب زيت ونصف كوب دقيق
كوب ونصف سكر علي حسب بتحبي سكرها ايه و2معلقه ذبده
وسمسم وجوزالهند يضاف نصف السمسم داخل الخلطه ونسيب شويه لوش الصينيه
وطبعا مكسرات مثلا بندق علي لوز مفرومين خشن
وبعدين نجيب صينيه مدهونه زيت ونحط فيها العجينه اه نسيت اقولكم ان في فانيليا ف المقادير
والمقادير دي عملت معاي صينيتين لان لازم تخليها رقيقه يعني سمك العجينه في الصينيه يكون 2 سم بس
وانا سبتها في الفرن 35 دقيقه
و الصينيتين لما يخرجوا من الفرن نسبيهم يبردو وبعدين نقطعها ونقدمها
وطعمها طبعا تحفففففففففه
وبعد ماتتسلق تسيبيها تبرد وبعدين تقشريها
وبعدين تهرسيها بالشوكه حتي تتاكدي انها ناعمه اوي وهي لوانت سلقتى البطاطا كويس هتبقه
سهله معاك في الهرس
وبضيف عليها بقيه المقادير دي
وهي طبعا:2كوب حليب و نصف كوب زيت ونصف كوب دقيق
كوب ونصف سكر علي حسب بتحبي سكرها ايه و2معلقه ذبده
وسمسم وجوزالهند يضاف نصف السمسم داخل الخلطه ونسيب شويه لوش الصينيه
وطبعا مكسرات مثلا بندق علي لوز مفرومين خشن
وبعدين نجيب صينيه مدهونه زيت ونحط فيها العجينه اه نسيت اقولكم ان في فانيليا ف المقادير
والمقادير دي عملت معاي صينيتين لان لازم تخليها رقيقه يعني سمك العجينه في الصينيه يكون 2 سم بس
وانا سبتها في الفرن 35 دقيقه
و الصينيتين لما يخرجوا من الفرن نسبيهم يبردو وبعدين نقطعها ونقدمها
وطعمها طبعا تحفففففففففه