انا بحب الكابنشينو جدا والرغوة لازم تبقى نص المج
انا هقولكم بعمله ازاى؟
اول حاجه بحط النسكافيه والسكر ف المج واضيف عليهم معلقه مياه ضغيرة واضربهم بايدى
ف الوقت دى بيكون اللبن على النار بصب منه شوية صغننين على النسكافيه
وباقى اللبن بضربه بالمضرب علشان يعمل رغوة
بعدها ببصب بقية اللبن ف المج ونشيل الرغوة منه ونضيف معلقه صغيرة شيكولاته بودرة
انا هقولكم بعمله ازاى؟
اول حاجه بحط النسكافيه والسكر ف المج واضيف عليهم معلقه مياه ضغيرة واضربهم بايدى
ف الوقت دى بيكون اللبن على النار بصب منه شوية صغننين على النسكافيه
وباقى اللبن بضربه بالمضرب علشان يعمل رغوة
بعدها ببصب بقية اللبن ف المج ونشيل الرغوة منه ونضيف معلقه صغيرة شيكولاته بودرة