نص واحدة متوسطة قرنبيط
2 عود بصل اخضر
نص كوب كزبرة خضراء
4 م ك دقيق
2 م ص ملح
ربع م ص فلف أسود
1 م ص كمون
نص م ص كزبرة ناشفة
1 م ص بيكنج بودر
4بيضه كبيرة مخفوقة قليلا
3 او4م ك سمن مذابة
1.هنسخن الفرن على حرارة 200 اعلى من متوسط بشوية على الرف الاوسط الشبك
ممكن فى قوالب صغيرة او فى صينية هتدهينها بسمن او زيت قليل ونتركها على جنب.
ولو مش عاوزة فى الفرن ممكن على البوتجاز عادى زى ما بتعملى البيض
2.قطعى القرنبيط قطع صغيرة وفى حلة هتضيفية مية وهتسبيها لحد ما تغلى جامد وهتضيفى القرنبيط المقطع وهنضيفم ك كمون +م ص ملح
(مش تزودى ملح فى الخطوة دى كفاية اوى م ص لاننا لسة هنضيف تانى)
لحد ما تلاحظى ان القرنبيط اصبح لين هنصفى من ماء السلق .3.هنحطة فى طبق عميق وبالشوكة هتفتتية الىقطع صغيرة مش مهروسةخالص مجرد قطع صغيرة.
4.هنقطع البصل مع اوراقة + الكزبرة الخضراء قطع صغيرة وهنضيفهم على الطبق الى قطعنا القرنبيط فية وهنضيف
الدقيق +الملح + الفلفل الاسود + الكزبرة الناشفة +البيكنج بودر+ البيض
هنقلب لحد مايتجانس كل الخليط مع بعض
5.وزعى الخليط فى القوالب بحيث يكون 3/4القالب او فى الصينية المتوفرة عندك
لان لسة حجمة هيزيد وهيرتفع.
6.هنضيف السمن المذاب على سطح القالب اوالصينية
7. هندخلهم الفرن لحد ما يحمر من الجوانب وتحت ويتماسك وولعى الشواية يحمر الوش.
وطلعية ولو فى قوالب مش تخافى هيطلع معاكى بكل سهولة ان شاء الله ..
وتقدم ســاخنة
2 عود بصل اخضر
نص كوب كزبرة خضراء
4 م ك دقيق
2 م ص ملح
ربع م ص فلف أسود
1 م ص كمون
نص م ص كزبرة ناشفة
1 م ص بيكنج بودر
4بيضه كبيرة مخفوقة قليلا
3 او4م ك سمن مذابة
1.هنسخن الفرن على حرارة 200 اعلى من متوسط بشوية على الرف الاوسط الشبك
ممكن فى قوالب صغيرة او فى صينية هتدهينها بسمن او زيت قليل ونتركها على جنب.
ولو مش عاوزة فى الفرن ممكن على البوتجاز عادى زى ما بتعملى البيض
2.قطعى القرنبيط قطع صغيرة وفى حلة هتضيفية مية وهتسبيها لحد ما تغلى جامد وهتضيفى القرنبيط المقطع وهنضيفم ك كمون +م ص ملح
(مش تزودى ملح فى الخطوة دى كفاية اوى م ص لاننا لسة هنضيف تانى)
لحد ما تلاحظى ان القرنبيط اصبح لين هنصفى من ماء السلق .3.هنحطة فى طبق عميق وبالشوكة هتفتتية الىقطع صغيرة مش مهروسةخالص مجرد قطع صغيرة.
4.هنقطع البصل مع اوراقة + الكزبرة الخضراء قطع صغيرة وهنضيفهم على الطبق الى قطعنا القرنبيط فية وهنضيف
الدقيق +الملح + الفلفل الاسود + الكزبرة الناشفة +البيكنج بودر+ البيض
هنقلب لحد مايتجانس كل الخليط مع بعض
5.وزعى الخليط فى القوالب بحيث يكون 3/4القالب او فى الصينية المتوفرة عندك
لان لسة حجمة هيزيد وهيرتفع.
6.هنضيف السمن المذاب على سطح القالب اوالصينية
7. هندخلهم الفرن لحد ما يحمر من الجوانب وتحت ويتماسك وولعى الشواية يحمر الوش.
وطلعية ولو فى قوالب مش تخافى هيطلع معاكى بكل سهولة ان شاء الله ..
وتقدم ســاخنة